Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
marek709485 (4778 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no widzisz
można inaczej
to i ja mam niespodziankę dla ciebie
dziewczynę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
Wszyscy tacy dobrzy i jak dobrze wychowani ? a jak strasznie boli że rodak i to nie ważne czy z miasta czy ze wsi ale zwyczajnie młody człowiek chciał trochę informacji zasięgnąć -zapytać doradzić się -nie pisał "DAJCIE MI PRACE -ZAŁATWCIE MI CHATĘ -I DAJCIE MI KASĘ ZA NIC NIE ROBIENIE "
i zaczął się problem:

- bo to ze wsi
- bo za dużo umie ( jak na tego ze wsi?)
- i jeszcze angielski zna ( jak to możliwe?)
- za długo pracuje jak na wiek ?
- i jakim to prawem do Norwegii chce przyjechać -a może przylecieć i jeszcze dostać pracę ?
- a w dodatku śmie pytać i prosić o pomoc -o informacje

A najśmieszniejsze ,że ci tak zwani cwaniacy- zarobieni, otrzaskani zamiast zwyczajnie wywalić kawę na ławę o realiach -o tym czego żądają pracodawcy w Norwegii i pośrednicy w Polsce od przyszłych pracowników do pracy w Norwegii- jak wygląda sprawa choćby z mieszkaniem - z pozwoleniem na pracę i pobyt itp.
To wielcy kulturalni tego forum- WCIĄŻ I WCIĄŻ CI SAMI ZRESZTĄ nie grzeszący kulturą tylko rynsztokowym chamstwem uważają , że im wolno wszystko a tym innym nic tylko klaskać w łapki i strzyc uszami -żenada
Możecie ujadać jak skomlące kojoty ale to o was świadczy i to nie najlepiej .
Ten człowiek nie żądał załatwienia pracy !!!! tylko ewentualnie namiarów na nią =na nikogo by się nie powoływał bo jak można powołać się na Jastę zarię czy inne pseudo licho!! czy to naprawdę tak trudno zrozumieć ? Macie pretensję , że pojechał po was jak po świni a jak Wy się zachowujecie ? ja nie ubliżam nikomu nie kurwuję nie cwelę itp. to tez przeszkadza bo nie tańczę jak mi zagra stado"bydlątek"
naprawdę być zwyzywanym przez takie towarzystwo to nie ujma - to tylko powód by czuć się lepszym od was -ale to trudne do zrozumienia i szkoda poświęcać czas tego typu dysputom.
Pozdrawiam szanowne grono
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
jasta102 napisał:
zaria napisał:
wszyscy krzykacze na forum sa wykrztalceni pozdrawiam klub inteligentnych inaczej-
pozdrawiamy inaczej wykrztałconą zarię
co to pewnie już spożywanie alkoholu rozpoczęła przed świętem
i znów taka odważna

żeby czytać takiego "mądrego" jak ty to i wanna wódeczki z PL by nie pomogła - Jeszcze żaden z Was mądrych nie miał odwagi nigdy podać firmy w jakiej pracuje - ot zwyczajnie nazwa firmy tylko - Czego tak się boicie ?
Czytając co poniektórych przekonana jestem że WIEŚ nie jest wam obca Jasta 102 rękę dam sobie uciąć że właśnie z tej wsi wyleciałeś do Stanów a teraz Nl i jeszcze kilku tu się znajdzie takich.
Ktos kto przyznaje się do tego skąd pochodzi wzbudza w was gorszące emocje a to świadczy o tym jak blisko wam temacik pochodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zaria napisał:

Pozdrawiam szanowne grono

również pozdrowienia
mudrą miłości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
zaria napisał:

(...)
- i jeszcze angielski zna ( jak to możliwe?)

angielski może i zna, ale z ojczystym już gorzej...->

"heh masakra normalnie nie wytrzymam to że jestem ze wsi to znaczy już że tępak itp nie? gdyby nie wieś to nie było by miasta zacznijmy od tego wieś was karmi ludzie ze wsi od małego pracują i tej pracy się nie boją ja nie chcę nikogo wygryzać a tym bardziej Polaka ja szukam poprostu lepszego życia chcę pracować bo wiem żę zrobię wszystko to co jest mi powierzone nigdy nikogo w robocie nie podjebałem wręcz przeciwnie jeszcze pomagałem żeby szef nie zobaczył że np pomocnik nie daje sobie rady na nas fachowców.Nie chcę nikomu robić krzywdy ale też nie będę tolerował takich głupich tekstów w moim kierunku bo nikomu nic złego nie zrobiłem pozdro."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
nie chodzi o to czy wieś czy miasto, cała norwegia to wieś. a co ty tak bronisz tego pawełka co tu od kurew pierwszy zaczął wyzywać. napisałem ci juz tępaku wróć do 1 strony i zobacz kto komu zaczął uubliżać, a wiec kulturalnie cie prosze wypierdalaj!!!!

adwokat sie znalazł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
AndersB napisał:
nie chodzi o to czy wieś czy miasto, cała norwegia to wieś. a co ty tak bronisz tego pawełka co tu od kurew pierwszy zaczął wyzywać. napisałem ci juz tępaku wróć do 1 strony i zobacz kto komu zaczął uubliżać, a wiec kulturalnie cie prosze wypierdalaj!!!!

adwokat sie znalazł

corrumpunt mores bonos colloquia mala - jak i pisać z wami to cum ventis litigare

rynsztok i tak ty tylko z de fumo in flammam
łap się ogona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no nie
baba ze wsi a jaka wykrztałcona
i w obcych językach gada
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
i jak bździągwo wróciłaś do początku wątku, czy zbyt trudne to dla ciebie zeby zrozumiec kto komu zaczął ubliżać. jakim trzeba być pustym zeby założyć wątek w celu uzyskania informacji a już w drugim poście nzwyzywać forumowiczów od kurew i do bicia sie rwać
a ty broniąc takiego prostaka popisałaś sie rozumem, gratuluje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
zaria napisał:
AndersB napisał:

adwokat sie znalazł

corrumpunt mores bonos colloquia mala - jak i pisać z wami to cum ventis litigare

rynsztok i tak ty tylko z de fumo in flammam
łap się ogona

POSEPNY CZEREPIE

MOZESZ ZROZUMIEC TO ZE Z PRACA JEST CORAZ CIEZEJ

JAK KTOS MA NAMIARY TO WSADZA SWOJA RODZINE ZNAJOMYCH

DZIWISZ SIE LUDZIA ZE SA WKURWIENI BO WIEKSZOSC Z NICH JUZ SIE PRZEJECHALA NA ZNAJOMYCH SASIADACH MOZE I NA RODZINACH

JESTES TAKA POMOCNA TO ZAPROS KURWA KOLEGE DO SIEBIE I POKAZ DOBRE SERCE IDZ Z NIM DO SKATE NA POLITI I ZALATW MU TA JEBANA PRACE DAJ MU MIESZKANIE NASTEPNIE POZYCZ KASE NA WYNAJECIE MIESZKANIA

CO TY KURWA TEPA JESTES

DLACZEGO SAMA MIE POMOZESZ

JA JUZ NIKOMU NIE POMOGE A WIESZ DLACZEGO NIE TO ZE NIE CHCIALEM CZY NIE CHCE DLATEGO ZE JAK POMAGALEM WIELU OSOBA TO TERAZ MAM PODZIEKOWANIE WIESZ JAKIE JAK IM DUPU UROSLY

...........SERDECZNE WYPIERDALAJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok